Vasspalota.hu | 3D nyomtatás, szkennelés, drónfotó- és videó

Technológiai forradalom a Vass-Palotánál

Új szolgáltatásokkal bővítettük a palettánkat, megnyitottuk a ModernTech Műhely „ kapuit „ ! Mostantól lézervágás és gravírozás, 3D szkennelés, 3D nyomtatás, valamint profi, kamerás drón szolgáltatásunk is elérhető, akár országosan is!

Ismerje meg új szolgáltatásainkat és felhasználási területeiket!

Lézervágás, gravírozás

A lézervágás és gravírozás egy sokoldalú technológia, amelynél a lézersugár segítségével lehetővé válik különböző anyagok méretének pontos vágása és felületének gravírozása. A lézervágás és gravírozás számos iparágban felhasználható, például az ékszeriparban, az autóiparban, az elektronikai iparban és még sok más területen. Gépünk, a CNCTech XM1060 lézervágó gravírozó gép 100 wattos vízhűtéses lézercsővel, 600x1000 mm tárgyasztallal rendelkezik és fémek kivételével szinte minden anyagra gravíroz, valamint segítségével lézervágás 10 mm vastagságig lehetséges nem fémes anyagokban.

Mikor ajánljuk?

Egyedi arculati elemek készítéséhez, ajándéktárgyak gravírozásához, nagyobb darabszámú termékek vágásához, lézergravírozásához, Díszítéshez, dekoráláshoz, művészeti alkotásokhoz.

Bővebben

 

3d szkenner

3D szkennelés

A 3D szkennelés egy modern technológia, amely lehetővé teszi a valós tárgyak digitális másolatának elkészítését. A 3D szkennelés során egy speciális eszköz segítségével többdimenziós pontfelhőt hozunk létre a tárgy felületéről, ez a pontfelhő reprezentálja a tárgy alakját és méreteit. A 3D szkennelés széles körben alkalmazható az iparban, az orvostudományban, az építészetben és a művészetben is. Az iparban például a termelési folyamatok optimalizálásában és minőségellenőrzésben játszik fontos szerepet, az orvostudományban a 3D szkennelés segítségével pontosabb diagnózisokat lehet állítani és egyedi protéziseket, implantátumokat készíteni a betegek számára. Az építészetben a 3D szkennelés lehetővé teszi a pontos tervezést és a valósághű modellek létrehozását is.

Mikor ajánljuk?

Kis- és közepes méretű tárgyak, alkatrészek, szobrok 3D szkenneléséhez, 3D modellezés és digitalizálás esetén, 3D nyomtatást megelőzően. Eszközünk: EinScan PRO 2X 2020 , szinkronizált forgatóasztallal.

Bővebben

 

3d nyomtatás3D nyomtatás

A 3D nyomtatás, más néven additív gyártás, egy olyan eljárás, amely lehetővé teszi a háromdimenziós tárgyak létrehozását digitális modellek alapján. A 3D nyomtatás során az anyagot rétegről rétegre adagolják, hogy létrehozzanak egy teljesen kész, testreszabott tárgyat. Ez a technológia forradalmasította a gyártási folyamatokat és számos iparágban alkalmazzák, mint például az autóipar, az egészségügy, az építőipar és a divatipar. Az autóiparban és a gyártásban a prototípusok és alkatrészek gyors és költséghatékony létrehozására használják a 3D nyomtatást. Az egészségügyben a protézisek, implantátumok és személyre szabott orvosi eszközök gyártása terén hozott forradalmat ez a technológia, az építőiparban pedig valósághű makettek, modellek készítésére is használható.

Mikor ajánljuk?

Kis darabszámú sorozatgyártásra, reprodukálásra vagy prototípus, minta és sablon készítéshez, alkatrészek gyártására, ipari formatervezés bármely területéhez.

Eszközünk: Ultimaker S5 Pro Bundle

Bővebben

 

Profi drónszolgáltatás

Végül, a profi drónok egy másik lenyűgöző technológiai fejlesztés, amely sok iparágban hasznosul. A drónok lényegében repülő robotok, amelyek távolról irányíthatók és képesek elvégezni különböző feladatokat. A profi drónok számos területen alkalmazhatók, mint például a légifényképezés és videózás, a földmérés és feltérképezés, építőipari megoldásoknál. A légifényképezés és videózás területén a drónok lenyűgöző perspektívát és kompozíciót nyújtanak, amelyeket korábban csak drágább és nehezen elérhető repülőeszközökkel lehetett elérni, így gyönyörű légi fotók, videók, timelapsek készítésére alkalmas. A földmérés és térképezés területén a drónok gyorsabb és pontosabb adatgyűjtést tesznek lehetővé, ami különösen hasznos lehet nagy területek, vagy magas, nehezen elérhető épületek felmérésében.

drónszolgáltatásMikor ajánljuk?

Légi felméréshez, bejáráshoz, területek, magasabb épületek, szerkezetek feltérképezésére, építőipari drónmegoldásokhoz, reklám anyagok készítéséhez.

Eszközünk: DJI Mavic3 Flymore Combo

Bővebben

 

Ahogy láthatjuk, a lézervágás és gravírozás, 3D szkennelés, 3D nyomtatás és a profi drónok olyan technológiai szolgáltatások, amelyek jelentős előrelépést és sokoldalúságot hoztak számos iparágba. Az ipari folyamatokat optimalizálják, a gyártási lehetőségeket bővítik és új kreatív megoldásokat nyújtanak. Ezek a technológiák átformálják a módot, ahogy dolgozunk, tervezünk és alkotunk. Tapasztalja meg Ön is, várjuk a Vass-Palotánál!

 

2024.01.09.

Vissza