3D szkennelés és modellezés Szegeden

3D szkennelés

Professzionális, akár ipari igényeknek is megfelelő 3D szkennelés Szegeden! A Vass-Palota ModernTech Műhely számos új, modern szolgáltatást kínál, köztük a 3D szkennelés, 3D modellezés és digitalizálás is elérhető már!

Műhelyünkben helyet kapott egy EinScan Pro 2X 2020 (https://www.einscan.com/handheld-3d-scanner/einscan-pro-2x-2020/ ) kéziszkenner is, amely lehetőséget biztosít kisebb tárgyak, alkatrészek vagy közepes méretű objektumok, akár szobrok méretpontos feltérképezésére és digitalizálására. A modellezést követően Műhelyünkben 3D nyomtatásra is lehetőség van, így minden 3D munkavégzést egy helyen megkaphat!

3D szkennelés szolgáltatásunk keretein belül helyszíni munkavégzést is vállalunk kiszállással, keressen minket elérhetőségeinken!

3D szkennelés

Mire jó a 3D szkennelés?

A 3D szkennereknek köszönhetően könnyen készíthető el bármilyen tárgy – legyen az akár néhány centiméteres alkatrész vagy akár egy robogó – digitális ikerpárja, vagyis 3D modellje. A 3D szkenneléssel létrehozott modell a legkülönbözőbb területeken lehet hasznos a mérnöki tervezéstől, méréstől és minőségellenőrzéstől kezdve a régészeten, értékmegőrzésen keresztül a számítógépes grafikáig.

A részletesebb leírások honlapunkon elérhetőek az alábbi helyen: https://www.vasspalota.hu/termekek/3Dszkenneles/

Ajánlatkéréshez vegye fel velük a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Mihez ajánljuk lézervágó és gravírozó gépünket?

  • 3D szkennelés, 3D modellezés és digitalizálás esetén
  • Kis- és közepes méretű tárgyak, alkatrészek, szobrok 3D szkenneléséhez.
  • 3D nyomtatást megelőzően, pontos és méretarányos digitalizáláshoz.