Vasspalota.hu | 3D nyomtatás, szkennelés, drónfotó- és videó

Bérlési kisokos

Hogyan működik a gépkölcsönzés? Mire érdemes felkészülni és időt szánni? Kisokosunkban összeszedtük a bérlés előtt átgondolandó kérdéseket, apróbb trükköket, hogy segítséget nyújthassunk a gördülékeny kölcsönzés és a hatékonyabb munkavégzés érdekében!

Nézzük milyen jó tanácsokkal szolgálhatunk a gépkölcsönzéshez:

1. Milyen munkára szeretne gépet bérelni?

- Mielőtt eljönne hozzánk, gondolja át milyen munkához szeretne gépet.

- Kérdezzen bátran, mindenre válaszolunk, szerintünk nincsenek rossz kérdések.

- Mindig az elvégzendő munkának megfelelő gépet ajánljuk, bízzon nyugodtan szakértő tanácsainkban! Ehhez néha további  információkra is szükségünk lehet, amit sokszor csak Ön tud megadni ( helyszín, feladat, egyéb feltételek ). Kérdéseinkkel segítünk ebben.

- Amennyiben a feladathoz nincs megfelelő gépünk, azt is közöljük. Ha tudunk alternatívát javasolni, elmondjuk szívesen, mert igyekszünk megoldást kínálni Önnek.

 

2. Tájékozódjon előre!

- A bérlési feltételekről tájékozódjon előre weboldalunkon: https://www.vasspalota.hu/gepkolcsonzes/#berlesi-feltetelek

- Ha szükséges, az elején kérdezzen inkább, és mindig olvassa végig a „ Bérleti szerződés „-t, illetve a kinyomtatott „ Bérlési feltételek „-et a  későbbi félreértések elkerülése végett!

 

3. Mérje fel a technikai kérdéseket és lehetőségeket:

- Van-e megfelelő jármű a bérelt gép szállításához?  Ha nincs: utánfutót tudunk bérbe adni, vagy oda-vissza szállítási szolgáltatásunk is elérhető.

- Van-e a helyszínen megfelelő energiaforrás (pl.: elegendő áram) a gép működtetéséhez? Áramfejlesztő bérelhető. Benzinkannát is tudunk biztosítani.

- Lesz-e segítsége a gép a helyszíni le-föl pakolásához, működtetéséhez? Sok gépünk 100 kg felett van! Az üzletben a ki-be pakolásban segítünk, a 3 állásos parkolónk közvetlen a bejárat előtt található.

- A gépeinket működőképesen adjuk át, így is várjuk vissza őket. Az üzemeltetést bemutatjuk.

- Műszaki hiba esetén keressen minket! Önnek nem kell/ nem szabad szerelésbe kezdeni. Ha szükséges, cseréljük a gépet, vagy akár a helyszínen javítunk.

- Elegendő-e a bérlési idő? Eltudja-e végezni a megadott időn belül a munkát?

Fontos megjegyzés: a bérleti díj végösszegét a tényleges visszaérkezés ideje határozza meg, nem a munkavégzés időtartama! Kérjük, gondolja át időbeosztását is a bérlés előtt. Ha a gép hamarabb kerül vissza a tervezettnél, pl.: a munka jobban haladt,  a bérleti díjat korrigáljuk a visszavétel időpontjához igazodva. Ha a gép később kerül vissza, mint a tervezett, akkor a bérleti díj a megfelelő időegység(ek) díjával emelkedik.

- Bérleti díjat előre soha nem kérünk el, azt csak a visszaérkezéskor számoljuk el. Készpénz, bankkártya, Ön dönthet hogyan fizet.

 

4. Korrekt visszahozatal

- Kérjük, a gépeket olyan állapotban hozza vissza, amilyenben legközelebb is elvinné. Lehetőleg tisztán, így a következő bérlő is ugyanolyan állapotban kapja meg, ahogyan Ön  elvitte! J

- Tisztításhoz levegőt, vizet biztosítunk, vagy megfelelő díjazás ellenében kollégáink is elvégzik ezt Ön helyett.

 

+1: Engedje el az előítéleteket!

- Tapasztalatból mondjuk, hogy nem érdemes összehasonlítani a barkácsgépeket a komolyabb ipari szerszámokkal! Utóbbi gépek esetében teljesen más lehet a méret és a tömeg , de jóval magasabb a  teljesítmény is. Bízzon bennünk. Megfelelő információk  birtokában, az általunk javasolt gép alkalmas lesz a feladat elvégzésre!

- Mindig az elvégzendő feladathoz válasszon gépet, ne a géphez akarjon feladatot társítani!

 

Reméljük hasznos gyakorlati tanácsokkal és tippekkel szolgálhattunk kisokosunkkal! Amennyiben gépkölcsönzésre van szüksége, várjuk a szegedi Vass-Palotába, ha pedig további kérdése merülne fel, keresse közvetlenül gépkölcsönzéssel foglalkozó kollégánkat, Tanács Dávidot a +36-30-670-9217 telefonszámon!

2023.01.09.

Vissza