Gépkölcsönzés

Üzlet, szerviz és építőipari gépkölcsönző egy helyen, H-6725, Szeged, Petőfi S. sgt.93.alatt az alábbi gépekkel a teljesség igénye nélkül:
Kölcsönözhető eszközök: sarokcsiszoló, szalagcsiszoló, rezgőcsiszoló,deltacsiszoló, falcsiszoló, körfűrész, lapvibrátor, döngölőbéka, fűkasza, láncfűrész, ágvágó, ágaprító, sövényvágó, páraelszívó, parkettacsiszoló és szélcsiszoló, áramfejlesztő, fűszellőztető, mágnestalpas fúrógép, betonkeverő, aszfalt és betonvágó, vizes csempevágó, görgős csempevágó, fúrókalapács, vésőgép, bontókalapács, magassági ágvágó, szőnyeg és kárpittisztító, térkő roppantó, mechanikus nyomatéksokszorozó, hegesztő inverter, falhorony maró, ipari porszívó

Hogyan működik a gépkölcsönzés?

Kínálatunk eszközeit egyeztetett időponttól biztosítjuk az Ön számára, a szükséges tartozékokkal együtt. Megmutatjuk a működést, az apróbb trükköket, segítséget nyújtunk, a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Bérlési feltételek

A kölcsönözhető gépek kaució ellenében vihetők el! A kaució minden esetben visszajár hiánytalanul, amennyiben a visszahozott eszköz az elvitelkori műszaki, és esztétikai állapotának megfelel!

Az eszközök üzletünkben vehetők át, és ide hozhatóak vissza, a nyitvatartási időn belül. Egyedi igény esetén, megfelelő díjazás ellenében az igényelt eszközt a kért helyszínre, és vissza is szállítjuk.

1 napos, HÉTVÉGE, egyes eszközöknél 4 órás egységben számítjuk a bérleti díjat. A bérleti díj végleges összegének meghatározása az elvitel és a tényleges visszahozatal időpontjai alapján történik.

A " HÉTVÉGE ' bérleti konstrukció péntek zárásl ( 16 óra ), és hétfő reggel nyitás ( 08 óra ) időpontok között értendő!!!

Késedelmes visszahozatal esetén a bérleti díj a következő megkezdett időegység díjával módosul!

Hosszabb időtartalmú kölcsönzés esetén egyedi díjat kalkulálunk. Minden esetben írásos, 2 példányos Bérleti szerződést készítünk az eszközt elvivő személy nevére. A kölcsönzés végeztével számlát írunk a kért számlázási névre, a Bérleti szerződés sorszámára hivatkozva.

A kaució összege részleges fedezetként szolgál a bérlés során bekövetkező sérülések, rongálás, nem szakszerű használatból eredő károsodások kompenzálására!

A nem tisztán visszahozott eszközök takarítására biztosítunk eszközöket Bérlőink számára, amennyiben nem kíván élni a lehetőséggel, tisztítási díj ellenében mi végezzük el a munkát.

Bérlő, a bérlés teljes időtartalmára TELJES anyagi felelősséget vállal az elvitt eszközölért!!!

Bérleti díjat előre nem veszünk át! A tényleges összeg a lezárt Bérleti Szerződésen szereplő díj mértéke.

Félreértések elkerülése végett mindig tájékozódjon az összes feltétel felől!!

Kollégáink telefonon, e-mailen, és személyesen is segítenek Önöknek.

A FENTIEKET MEGÉRTETTEM, ÉS TELJES MÉRTÉKBEN ELFOGADOM!