Gépkölcsönzés

Üzlet, szerviz és építőipari gépkölcsönző egy helyen, H-6725, Szeged, Petőfi S. sgt.93.alatt az alábbi gépekkel a teljesség igénye nélkül:
Kölcsönözhető eszközök: sarokcsiszoló, szalagcsiszoló, rezgőcsiszoló,deltacsiszoló, falcsiszoló, körfűrész, lapvibrátor, döngölőbéka, fűkasza, láncfűrész, ágvágó, ágaprító, sövényvágó, páraelszívó, parkettacsiszoló és szélcsiszoló, áramfejlesztő, fűszellőztető, mágnestalpas fúrógép, betonkeverő, aszfalt és betonvágó, vizes csempevágó, görgős csempevágó, fúrókalapács, vésőgép, bontókalapács, magassági ágvágó, szőnyeg és kárpittisztító, térkő roppantó, mechanikus nyomatéksokszorozó, hegesztő inverter, falhorony maró, ipari porszívó

Hogyan működik a gépkölcsönzés?

Kínálatunk eszközeit egyeztetett időponttól biztosítjuk az Ön számára, a szükséges tartozékokkal együtt. Megmutatjuk a működést, az apróbb trükköket, segítséget nyújtunk, a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Bérlési feltételek

Az eszközök üzletünkben vehetők át, és hozhatók vissza, a nyitvatartási időn belül. Egyedi igény esetén, megfelelő díjazás ellenében az igényelt eszközt a helyszínre, és vissza is szállítjuk. 1 napos, Hétvége, egyes eszközöknél 4 órás egységben számítjuk a bérleti időt. Hosszabb időtartalmú kölcsönzés esetén egyedi díjat kalkulálunk. Minden esetben írásos, 2 példányos Bérleti szerződést készítünk az eszközt elvivő személy nevére. A kölcsönzés végeztével számlát készítünk a kért számlázási névre, a Bérleti szerződés sorszámára hivatkozva. A kölcsönözhető gépek kaució ellenében vihetők el!