Vass-Palota Kft. - Gépkölcsönzés és kisgépszerviz Szegeden

Gépkölcsönzés

Üzlet, szerviz és építőipari gépkölcsönző egy helyen, H-6725, Szeged, Petőfi S. sgt.93.alatt az alábbi gépekkel a teljesség igénye nélkül:
Kölcsönözhető eszközök: sarokcsiszoló, szalagcsiszoló, rezgőcsiszoló,deltacsiszoló, falcsiszoló, körfűrész, lapvibrátor, döngölőbéka, fűkasza, láncfűrész, ágvágó, ágaprító, sövényvágó, páraelszívó, parkettacsiszoló és szélcsiszoló, áramfejlesztő, fűszellőztető, mágnestalpas fúrógép, betonkeverő, aszfalt és betonvágó, vizes csempevágó, görgős csempevágó, fúrókalapács, vésőgép, bontókalapács, magassági ágvágó, szőnyeg és kárpittisztító, térkő roppantó, mechanikus nyomatéksokszorozó, hegesztő inverter, falhorony maró, ipari porszívó

Hogyan működik a gépkölcsönzés?

Kínálatunk eszközeit egyeztetett időponttól biztosítjuk az Ön számára, a szükséges tartozékokkal együtt. Megmutatjuk a működést, az apróbb trükköket, segítséget nyújtunk, a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Bérlési feltételek

Az eszközök üzletünkben vehetők át, és ide hozhatóak vissza, a nyitvatartási időn belül. Egyedi igény esetén, megfelelő díjazás ellenében a bérelt eszközt a kért helyszínre, és vissza is szállítjuk.

1 napos, 8 órás, HÉTVÉGE, egyes eszközöknél 4 órás egységben számítjuk a bérleti díjat. A bérleti díj végleges összegének meghatározása az elvitel és a tényleges visszahozatal időpontjai alapján történik.

A 4 órás, 8 órás, és 1 napos bérleti konstrukciók az elvitelkor indulnak. A 4 órás, és 8 órás bérleti idők mindig az adott munkanapon érvényesek, és legkésőbb, a 16 órai záráskor befejeződnek. A " HÉTVÉGE ' bérleti konstrukció: pénteki zárás ( 16 óra ), és a következő hétfő reggeli nyitás ( 08 óra ) időpontok között értendő!!! Amennyiben a hétvége hossza a szokásostól eltérő, további, egyedi díjszabás egészít(het)i ki az időszakot!!!

A bérelt eszköz(ök) használatához szükséges munka és egészségvédelmi előírások megismerése, alkalmazása, betartása, a használathoz szükséges egyéni védőeszközök biztosítása MINDEN ESETBEN " Bérlő ", illetve a használó személy feladata!!!

Késedelmes visszahozatal esetén a bérleti díj a következő megkezdett időegység díjával kiegészül!

Hosszabb időtartalmú kölcsönzés esetén egyedi díjat kalkulálunk. Minden esetben írásos, 2 példányos Bérleti szerződést készítünk az eszközt elvivő személy nevére. A kölcsönzés végeztével számlát írunk a kért számlázási névre, a Bérleti szerződés sorszámára hivatkozva.

A kölcsönözhető gépek kaució ellenében vihetők el! A kaució minden esetben visszajár hiánytalanul, amennyiben a visszahozott eszköz az elvitelkori műszaki, és esztétikai állapotának megfelel!

A kaució összege részleges fedezetként is szolgál a bérlés során bekövetkező sérülések, rongálás, nem szakszerű használatból eredő károsodások kompenzálására!

A nem tisztán visszahozott gépek takarítására biztosítunk eszközöket Bérlőink számára, amennyiben nem kíván élni a lehetőséggel, tisztítási díj ellenében mi végezzük el a munkát.

Bérlő, a bérlés teljes időtartalmára TELJES anyagi felelősséget vállal az elvitt eszközökért!!!

Bérleti díjat előre nem veszünk át! A tényleges összeg a lezárt Bérleti Szerződésen szereplő díj mértéke.

Félreértések elkerülése végett mindig tájékozódjon az összes feltétel felől!!! Kollégáink telefonon, e-mailen, és személyesen is segítenek Önöknek.

KÉRJÜK A FENTIEK ELFOGADÁSÁT,TUDOMÁSULVÉTELÉT!!!