Vasspalota.hu | A szegedi gépkölcsönző és kisgép szerviz

REMS gépek javítása Szegeden!

A dél-alföldi régióban, egyedülálló javítási szolgáltatással várjuk a REMS press gépek és egyéb REMS gyártmányú eszközök tulajdonosait! Nem kell messzire vinnie kedvenc pressgépét, hozza el a Vass-Palotához az elromlott szerszámot és megújulva kapja vissza!

Általános kisgép szerviz szolgáltatásunk mellett, REMS press gépek javítását, kalibrálását is vállaljuk Szegeden, a Petőfi Sándor sgt. 93. szám alatt! Hozzáértő és tapasztalt szervizes kollégáink a REMS gyártmányú prés gépek időszakos kalibrálását, minden dokumentáció elkészítésével együtt, rövid határidővel végzik el szegedi üzletünkben. A megyében és a környéken is egyedüliként kínáljunk ezt a szolgáltatásunkat, így, ha Ön is press gép tulajdonos, akkor végre nem kell másik városba küldenie vagy elvinnie eszközét, egyszerűen csak hozza el a Vass-Palotához!

A REMS gyártmányú press gépek garanciális, és garancia időn túli javítását egyaránt vállaljuk! Mindenféle gépet szívesen látunk, a nagy teljesítményű porszívótól a csőprésen át a gyémánt fúrókoronás magfúrógépig! Szintén igényelhető REMS press gépekre kalibrálási bizonyítvány kiállítása is, ami igen hasznos tud lenni bizonyos helyzetekben, átadásoknál.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy minden esetben  gyári alkatrészekkel javítunk, ezzel is hozzájárulunk a minőségi, megbízható REMS gépek hosszabb élettartamához. A szervizeléséket rövid határidővel és korrekt áron végezzük!

Ha további kérdései merültek fel, érdeklődjön üzletünkben, vagy telefonon, illetve e-mailen keresztül!

Összefoglalva tehát, miért válassza a Vass-Palotát REMS press gép szervizeléshez?

  • - Dél-alföldi régióban egyedülálló REMS press gép javítás-kalibrálás
  • - Javítás, szervizelés rövid határidővel
  • - Gyári alkatrészekkel javítunk
  • - Odafigyelünk a gépekre, ezzel is hozzájárulva a hosszabb élettartamú gépekhez
  • - Kalibrálási bizonyítvány kiállítása
  • - Mindenféle REMS gépet szervizelünk, kivételek nélkül
  • - Bérelhető gépeink között is talál press gépet, ha a javítás idejére szükség lenne rá

 

2022.02.21.

Vissza