Vass-Palota Kft. - Ismerje meg vállalkozásunkat!

Cégünkről

A Vass- Palota Ipari Kisgépjavító, Szakkereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 -ben kezdte meg tevékenységét az ország déli részén, szegedi központtal. Jelenlegi alkalmazotti létszáma 5 fő. Társaságunk elsősorban a fémipari gyártás és fejlesztés legfontosabb eszközeinek ismerője és forgalmazója, de foglalkozunk az építőipar gépesítésével is. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal, cégünk pedig széleskörű belföldi partnerkapcsolatokkal rendelkezik. Az országban, de nagy százalékban a dél - alföldi régióban rendszeresen látogatjuk partnereinket, hogy műszaki tanácsadással, információval és szerszámbemutatókkal segítsük a legmegfelelőbb eszközök kiválasztását, és ezáltal az ipari termelés hatékonyságának javítását.

Mi optimális megoldást kínálunk a technikai, technológiai és szerszámozási problémákra. Vevőink igényeinek megfelelő színvonalú és gyorsaságú kiszolgálást a központi telephelyünkön a rendelkezésre álló és egyre bővülő raktárkészlet, illetve megrendelőink igényeihez mindenkor alkalmazkodó gyors, rugalmas bel- és külföldi beszerzés biztosítja. A szaktanácsadás és értékesítés mellett igen fontos tevékenységünk az általunk forgalmazott gépek garanciális és annak lejártán túli javítása, szervizelése.

Vasspalota üzlet kép

Fő tevékenység:
A modern vállalkozás életében vitathatatlan a siker szerepe. A vállalkozás fő profilja ipari kisgépek javítása, forgalmazása, egyedi műszaki problémák eszközigényeinek megoldása, fűrészelési eszközök, áramfejlesztők, szivattyúk, építőipari gépek beszerzése, illetve piacon történő értékesítése. A vállalkozás a minőség jegyében kíván versenyezni. Ennek titka a megrendelőkre specializálódott vállalkozási szemléletben rejlik, mely részletekbe menően ismeri a megrendelő igényeit.

Az egyre magasabb színvonalú hátérrel és termelési eredményekkel rendelkező vállalkozás kialakítása a cél! További információkkal bármikor állunk rendelkezésére!

Tisztelettel:
Palotás János
ügyvezető

Referenciáink

Gondolatok a jelenről, jövőről...

A világ "összezsugorodik", az ipar együttműködésre törekszik, az élet hihetetlen mértékben felgyorsul... A mi célkitűzéseink, hogy mindent egy kézből - a felhasználók igényeihez és lehetőségeihez igazodva - csúcsminőségben kínáljunk. Olyan beszállító partnereket kerestünk és keresünk ma is, akiket a szakma referenciáknak tekint az adott szakterületen. A mi törekvésünk tevékenységi körünkben a technikai, technológiai ismeretek - a szakértelem - összefogása, és ezen ismeretek, tapasztalatok továbbadása vevőink felé.

A komplett, szakszerű kiszolgálás partnereinknek sok időt és költséget takarít meg, hiszen nem kell különféle beszállítókkal tárgyalniuk, nem kell idejüket szétforgácsolni.

Tapasztalataink szerint minél szorosabb az együttműködés, annál jobb és eredményesebb megoldások jönnek létre ügyfeleink érdekében. Kapcsolatainkban a KORREKTSÉGET mi nagybetűvel írjuk, ésszerű ár ellenében. A tapasztalt szakértő team, az ajánlott korszerű műszaki felszerelések, szerszámok garanciát jelentenek arra, hogy partnereink munkájában lerövidülnek a gyártási, kivitelezési idők, gazdaságosabbá, eladhatóbbá válik tevékenységük és termékük; növekszik nyereségük, javul az életminőség.

Mindemellett eszközeink már most megfelelnek a jövőbeni elvárásoknak és olyan minőséget biztosítunk, amelyet vevőink még évek múlva is értékelni fognak.

Stratégia

A vállalkozás célja egy megbízható gazdaság kialakítása, amely neve a minőség jegyében fogalommá válik az elkövetkezendő három évben. A cég taktikája nem lefölöző stílusú, hanem hosszú távon számító. Az üzlet felépítését tekintve több hasonló profilú cég stratégiája példaként szolgál. A cég egyre magasabb színvonalú hátérrel és gazdasági eredményekkel rendelkező vállalkozást akar kialakítani.

Az elkövetkezendő években törekedni kell az egyre szigorodó követelményeknek és környezetvédelmi előírásoknak megfelelni, ezért a beruházási tervek között szerepel az EU szintű vállalkozás kialakítása.

A minőségi jellemzők javítása végett különös gonddal kell kezelni a forgalmazott árut.

Az Eu piacszabályozási rendszere lehetőséget nyújt arra, hogy a csatlakozás után a magyar ipari kereskedelem fontos szereplője legyen az egységes európai piacnak. Egyes termékek sikerrel versenyezhetnek az egységes európai piacon, ezért ezeket kell előtérbe helyezni. Törekedni kell a minőségre.

A vállalkozás bővítése magával vonja a képzett munkaerő bővítését is.

A vállalkozás már a kezdetekben képes együttműködni megbízókkal. A megrendelőkkel folyamatos kapcsolattartás kell, a sikeres együttműködés pedig nélkülözhetetlen. Fontos az elsőknél a megelégedettség, hiszen ha színvonalasnak tartják a szolgáltatást, akkor legközelebb is ezt választják. A megelégedettség új megrendelőket hoz, de egy elégedetlen tíz másikat elriaszthat.
Nagyon fontos a stabil megbízói kör kialakítása.

Szolgáltatásunk közé tartozik a professzionális ipari kategóriától a barkács gépekig minden márka és típus javítása, karbantartása, tekercselése, a hibás alkatrészek eredeti, gyárival történő pótlása, a meghibásodott csapágyak minőségi csapágyakra cserélése, minden javított gépen szigetelési ellenállás mérése.

A vállalkozás árai a jelenlegi piaci környezet áraihoz igazodnak. Aki pedig rendszeres megrendelővé válik, további kedvezményekben részesül a sikeres együttműködést és megelégedettséget alapul véve.

A szervizbe látogatók nagyrésze kivitelező, ezért széles alvállalkozói körrel rendelkezünk. Erre alapozva, a jövőbeni stratégiai célok között szerepel építőipari munkák lebonyolítása is. Külön tevékenységi kört képez a műgyanta alapú ipari padló bevonatok (üzemek, raktárak) készítése.