2018. október 18. csütörtök, Lukács napja van.

A Vass- Palota Ipari Kisgépjavító, Szakkereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 -ben kezdte meg tevékenységét az ország déli részén, szegedi központtal. Jelenlegi alkalmazotti létszáma 5 fő. Társaságunk elsősorban a fémipari gyártás és fejlesztés legfontosabb eszközeinek ismerője és forgalmazója, de foglalkozunk az építőipar gépesítésével is. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal, cégünk pedig széleskörű belföldi partnerkapcsolatokkal rendelkezik. Az országban, de nagy százalékban a dél - alföldi régióban rendszeresen látogatjuk partnereinket, hogy műszaki tanácsadással, információval és szerszámbemutatókkal segítsük a legmegfelelőbb eszközök kiválasztását, és ezáltal az ipari termelés hatékonyságának javítását. Mi optimális megoldást kínálunk a technikai, technológiai és szerszámozási problémákra. Vevőink igényeinek megfelelő színvonalú és gyorsaságú kiszolgálást a központi telephelyünkön a rendelkezésre álló és egyre bővülő raktárkészlet, illetve megrendelőink igényeihez mindenkor alkalmazkodó gyors, rugalmas bel- és külföldi beszerzés biztosítja. A szaktanácsadás és értékesítés mellett igen fontos tevékenységünk az általunk forgalmazott gépek garanciális és annak lejártán túli javítása, szervizelése.

Fő tevékenység:

A modern vállalkozás életében vitathatatlan a siker szerepe. A vállalkozás fő profilja ipari kisgépek javítása, forgalmazása, egyedi műszaki problémák eszközigényeinek megoldása, fűrészelési eszközök, áramfejlesztők, szivattyúk, építőipari gépek beszerzése, illetve piacon történő értékesítése.  A vállalkozás a minőség jegyében kíván versenyezni. Ennek titka a megrendelőkre specializálódott vállalkozási szemléletben rejlik, mely részletekbe menően ismeri a megrendelő igényeit.

Bemutatkozó videónkat IDE KATTINTVA tekintheti meg.

 

Az egyre magasabb színvonalú hátérrel és termelési eredményekkel rendelkező vállalkozás kialakítása a cél! 

További információkkal bármikor állunk rendelkezésére!

 

Tisztelettel:

Palotás János
ügyvezető

Letölthető céginformáció:
Vass-Palota Kft céginformációk 2009
A céginformáció PDF formátumú megjelenítéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva ingyen letölthet és telepíthet a számítógépére.

2009. Vass-Palota Kft.